BELÉPÉS

VII. ÍGY LÁTOM A VILÁGOT FOTÓPÁLYÁZAT 

 

NEVEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

 

A Győri Fotóklub Egyesület meghirdeti a VII. Így látom a világot című fotópályázatát. A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére, azon bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül – kivételt képeznek a zsűri tagjai.

 

Pályázati kategóriánként egy szerzőtől legfeljebb négy (4) fotó küldhető be, sorozat, képpár nem adható be. Korábbi pályázatunkon elfogadott képeket nem fogadunk el.

 

Kategóriák:

A. Természet

B. Portré

C. Művészi akt

D. Győr

E. Kötetlen

 

A képeket és a nevezési lapot a megadott e-mail címre kell elküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az email tárgy mezőbe kérjük beírni: Így látom a világot

A képeket JPG vagy JPEG formátumban kell feltölteni.

 

A pályázatra beküldendő képek hosszabbik oldala 1920 pixel. A fájlok maximális mérete 2 Mbyte. Nagyméretű melléklet esetén óriásfájl, WeTransfer és Google drive link használható.

 

A képek fájlneve ékezettel:

Kategória betűjele és sorszáma_Vezetéknév_Keresztnév_Kép_címe.jpg (pl. A1_Hajas_Péter_Reggel_a_tavon.jpg, E2_Nagy_János_Öregkor.jpg,stb.).

A beérkezett és pályázati kiírásnak megfelelő képek szerzőinek listáját (státuszlista) a rendező klub feltünteti a http://www.fotoklubgyor.hu oldalon.

 

A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével elismerik és nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személy vagy személyek jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Győri Fotóklub Egyesületet mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

 

Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, úgy nem kerülnek zsűrizésre, a pályázati díjat nem fizeti vissza a Győri Fotóklub Egyesület a pályázónak.

A rendezőség az elfogadott képeket a kiállítás népszerűsítése érdekében (megnyitó ünnepség, meghívó, plakát) térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével. A fotók ettől eltérő célra való felhasználására a Győri Fotóklub Egyesület csak a pályázóval kötött külön megegyezés alapján jogosult.

 

A kiállítás anyaga elérhető lesz a http://www.fotoklubgyor.hu oldalon.

 

A szervező a pályázó személyes adatait csak a pályázattal kapcsolatos információk közlésére használja fel, harmadik félnek semmilyen esetben nem adja át. A képek a zsűri elé csak a nevezési díj befizetése után kerülhetnek. A határidőn túl, illetve a kiírásnak nem megfelelően küldött pályázati anyag a pályázatból kizárásra kerül! A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezési lehetőséggel nem lehet élni.

 

Zsűritagok:

- Hipságh Gyöngyi EFIAP/b, A-MAFOSZ/p fotóművész, a Soproni Fotóklub elnöke

- Horosnyi Sándor EFIAP/b, A-MAFOSZ/g fotóművész

- Lőrincz Zsóka EFIAP fotóművész

 

Nevezési díj: A fotópályázat nevezési díja kategóriánként: 1.000Ft

 

A nevezési díj a Raiffeisen Bank Zrt. 12096712-01302282-00100003 számlaszámra utalandó.

Az utalás megjegyzés rovatában feltüntetendő: a szerző neve, valamint FOTÓPÁLYÁZAT 2022 TÁMOGATÁS

 

Díjazás minden kategóriában:

 

I. helyezett: MAFOSZ - érem, Győri Fotóklub plakett, oklevél

  • II.- III. helyezett: Győri Fotóklub plakett, oklevél
  • A legsikeresebb alkotó elismerése: MAFOSZ plakett, Győri Fotóklub plakett és oklevél
  • Elfogadott képek száma a díjazottakkal együtt 150 db
  •  

    Pályázati Naptár:
  • • Beküldési határidő: 2022. november 20.
  • • Zsűrizés határideje: 2022. december 10.
  • • Értesítés az eredményről: 2022. december 15.
  • • Online kiállítás megnyitó és letölthető katalógus: 2023. január 15.